Jag byte från Windows till Linux!

Man skulle kunna tro att jag skulle bytta till Ubuntu eller Kubuntu, men det blev Pop OS för min del. Detta mycket för att den här distributionen av Linux är mycket lättare men även snyggare att arbeta med. Många gånger när jag arbetat med med Linux så har det alltid varit något som saknats, men den här gången känns det som jag äntligen har hittat det Linux som är kompatibelt med mig och mina behov av ett operativsystem.

Så hur lätt är det att komma igång med Pop OS?
Skulle vilja säg att det otroligt lätt att komma igång med det, självklart så behöver du kanske lite kunskap om vad Linux är, samt så är det lite annorlunda uppbyggt. Men jag tror de flesta kommer tycka det är ganska lätt att komma igång ändå, kan man en mobiltelefon så kommer det här inte vara något större problem.

Du kommer att finna de flesta appar/program i den så kallade PopShop, där finns Spotify men även Webbläsaren Google Chrome. En av de saker jag gillade med Pop Os var att jag slipper att tänka på konfigurering av skrivaren. Ska tilläggas att jag har haft svårt kunna få igång mitt Bluetooth headset, men det har jag haft i de flesta versioner av Linux.

Tveka inte att ladda ner det helt fria operativsystemet Pop Os .


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *