Jag började titta på Minority Report


Har börjat titta på serien Minority Report som är en film baserad på Steven Spielbergs film med samma namn, var ganska skeptisk till den tills jag började läsa informationen om den. Serien kom ut med 10 avsnitt första säsongen, vet dock inte om det kommer någon säsong nummer 2, det här kan störa mig mycket då jag faktiskt gillar serien. Det är alltid så här, så fort jag finner en serie som är intressant så sträck ser jag serien till slut. Sen blir det liksom ett tomrum som måste fyllat ut med en ny serie. Självklart vill jag ju se en fortsättning på just den här serien.

Om det är någon som vet något jag har missat så får ni gärna skriva till mig.

Dash jagas av framtiden och polisen Lara Vega jagas av det förflutna. De kämpar för att stoppa år 2065 värsta brott.

Postar i Filmer    Tagged , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Jag började titta på Minority Report

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *