Jag bara älskar kläder

19608639-origpic-147b65-500x50019608639-origpic-161a9b-500x500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0000hands02-500x500

 

Det är farligt att sitta på nätet och slösurfa, slutar oftast med att jag köper något som jag egentligen inte behöver men vill ha. I det här fallet så snurrade jag in på sidan Add9 och skulle mest kolla om de fått in något nytt så jag kunde dregla lite , de hade fått mycket nytt och intressant men framförallt så hade de sänkt en “Hood Vest” som jag velat har hur länge som helst så jag kan inte motstå utan den hamnar ju självklart på min lista för inköp. Jag kommer se så jävla snygg ut i den i sommar, passade även på att köpa 2 pins som jag hade tänkt sätta på min väska som jag har när jag är ute och fotar.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.