Jag är stolt över att vara en del av Silfverforsen

13275831_10154187327243571_2137434894_nDet är inte var dag man är med i tidningen , men visst är det kul att var en del av något som håller på att utvecklas och som folk snart känner vid namn.

Vid den här tiden för ett åt sen så var det första gången jag jobbade inom café branschen och det var första gången jag jobbat med den här typen av serveringen. Visst jag jobbar inom IT vanligtvis men det är så mycket mer än så, jag hjälper till att driva ett café med allt vad det innebär. Loggan skulle göras , reklam ska ut. Men sen att få jobba i café delen  och ger service åt folk är så otroligt roligt , det  kostar så lite att vara trevlig och man får så mycket tillbaka.  För ett år sen var jag helt novis och var så närvös för hur jag skulle hantera kontakten med folk , idag frågar folk som jobbar där om min hjälp. Att jobba på Silfverforsen har get mig så mycket, jag tror jag har utvecklats som person och även fått tillbaka mitt självförtroende.

Jag är stolt över att vara en del av Silfverforsen.

BLT

Sydöstran

BLT (2015)
Sydöstran (2015)

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Jag är stolt över att vara en del av Silfverforsen

  1. Du ska var stolt över de jobb du gör där på Silfverforsen, du gör mycket mer än vad du ska och de ska vara glada att de har dig ?

  2. håller med, att vara trevlig mot någon kostar lite och någon annan blir glad 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.