Jag är så trött på mig själv

me
Jag är så trött på mig själv och mina egenheter, ibland vill jag bara spy på min diagnos. Sen kommer de där dagarna då jag är så glad att jag har den här superkraften som det innebär att ha diagnosen ADHD, superkraft tänker ni nu, men istället för att se diagnosen som en belastning så ser jag den som en superkraft som gör att jag kan göra vissa saker som andra skulle ha mycket svårt att att göra. Men som med alla superkrafter så har även den här en baksida, den gör att jag blir trött , speedad och den där jävla ångesten som dyker upp från ingenstans.

Jag har jättesvårt att gå på stan utan att ha musik i öronen.
Jag är livrädd att tappa fokus och helt plötsligt så sitter jag fast i kofångaren på en bil bara för att någon har hejat på en eller att en fågel distrahera mig. Sen alla dessa impulser av information som strömmar in i min hjärna, man skulle ju kunna tro att det skulle vara en bra sak, men att dammsuga hela omgivning på information utan att ha ett filter som sållar så är det inte så bra längre. Tillslut så blir det fullt och jag måste bearbeta det här, det är då tröttheten kommer in och sen börjar det byggas upp planer på vad man ska göra , det är bara det att jag har ju helt plötsligt 1000 planer jag vill genomföra. Då blir jag speedad och kan inte sova, allt det här gör ju att jag bli lätt irriterad och med det kommer min helt plötsliga utbrott som folk tyvärr fått uppleva.

Utbrotten har fått ett namn.
Demon är det som kommer fram, han har svarta ögon och är otroligt ilsk. De som stött på honom blir oftast väldigt rädda och med all rätt då jag tappar fullständigt kontroll när han dyker upp, det är som om någon tar över min kropp, som tur stannar han inte kvar så länge. Medicinen jag äter nu dämpar det mesta av det här och utbrotten sker sällan nu och om de sker så känner jag innan och kan gå ut och gå eller vad som behövs för att dämpa det.

Varför skriver jag ner det här, kanske hjälper det någon i samma situation eller så gör jag det för min egen skull.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.