Jag är din vän ångesten


Godmorgon!

Idag är det torsdag , lite avigt att inte vakna upp i Kallinge då min kropp har börjat ställ in sig på det. Visst är det lusigt hur vi vänjer oss vid olika saker så snabbt.

Min ångest är något mindre idag, men jag känner att den är där och knackar på lite i bakgrunden. Hoppas dock på att den vill ge upp och gå sin väg , tycker det är redigt jobbig nu då den sitter som en litet spöke i bakgrunden och bara vänta på att hoppa fram. Det är nästan som man hela tiden bär den med sig som en tyngd, man blir liksom inte redigt kvitt den hur man än försöker.

Vädret är fint idag så jag ser fram emot att gå till jobbet , känna solens värme brukar få mig att känna mig bättre till mods.

Vad ska ni göra idag ?

Postar i ADHD    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Jag är din vän ångesten

  1. SV: Jepp, kommer bilder på varje moment 🙂 men vill du följa projektet i flera inlägg eller vill du hellre läsa ett inlägg från start till slut?

    Hoppas ångesten släpper, vet vad du menar med att ha den efter sig som ett spöke. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *