Intervju med Miss Jennifer


Vem döljer sig bakom namnet Miss Jennifer?
Jag hette innan Miss Tosse Queen. Miss för att jag är ogift, Tosse var mitt smeknamn för Therese och Queen för att min karl kallas för King. När jag gjorde min namnändring från Therese till Jennifer så kände jag att jag var tvungen att byta bloggnamn med. Jag vill ha nått lätt men som ändå representerade mig så jag behöll Miss och la till Jennifer.

Varför började du blogga ?
Jag började blogga 2006 när min son Casper föddes för att min pappa som bor i Spanien lättare skulle kunna följa vår vardag.

Varför ska vi börja läsa just din blogg?
Jag är ärlig, jag hymlar inte med något. Mår jag dåligt så får du läsa det, mår jag bra så får du läsa det.

Hur kommer det sig att du började blogg?

Är detta inte samma fråga som varför jag började blogga? haha

Din Inspiration för att blogga?

Jag finner inspirationen i mig själv, merän så vet jag inte haha. Jag driver en personlig blogg och då blir det inlägg utöver hur jag mår, vad jag känner och vad jag gör.

Plattformat ?
Nouw

Hur mycket betyder Social Media för dig som bloggar?
Det betyder mycket för mig då jag delar min blogg via mina sociala medier.

Antal besökare ?
Jag har 5000 – 7000 besökare i veckan.

Till slut vad skulle du vilja ge för tips till ny bloggare?
Tålamod! Vill du komma långt inom bloggvärlden så är tålamod A och O. Kom med egna idèer, var inte en copycat – självklart kan man få inspiration av någon annan men nämn dem då. Alla samarbeten ska räknas in i din deklaration, många vet inte om det, men även värdet av produkter som du mottager ska redovisas.

Besök gärna hennes blogg: missjennifer.se

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Intervjuer    Tagged , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Intervju med Miss Jennifer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.