Intensiv dag men med god mat..

Bilden är tagen från Citygross.se

Idag har det varit en ganska intensiv dag med mycket skrivande på jobbet, har fixat med nyhetsbrev samt en uppdaterat jobbets hemsida med alla nya saker som händer. Hämtade efter jobbet min nya dator som jag nu sitter med och har fixat in de program jag vill ha, det finns en del kvar som ska in med det fixar jag senare då de inte är det viktigaste.

Har blivit kontaktad av ett företag som vill att jag ska testa en sak åt dem, det kommer snart upp ett test på det med. Måste bara få hem den först, vad tror ni att det kan vara ?

Ledtråd!
Man kan göra något kallt i det..

Få vi se om ni kan gissa vad det är?

Förresten var ju uppe hos A med min dotter för att äta, det serverades Teryakigrönsaker med köttbullar. Det var grymt gott kan jag ju säga er, tycker ni borde testa det.

Receptet kan ni hitta här.

Postar i Livet    Tagged , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Intensiv dag men med god mat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *