Inte var dag man rädda två snokungar

img_20160927_100153Det är inte var dag man räddar två snokungar som har lyckat förvirra sig ner i källaren på Silverforsen, men i dag har jag fått göra det och det är något speciellt med att se ormar på det sättet som jag gjorde nu. Den ena var inte farlig att ta då den hade lyckat fastan i något klet som vi hade råkat spilla ut där nere , med lite vatten så var den snart fri och jag fick upp den i burken och kunde släppa ut den. Den andra stackaren tyckte nog det var varmt och gott bakom frysen så den var inte alls lika pigg på att bli fångad, den gjorde utfall efter utfall men med lite hjälp av min kollega så fick vi upp även den och kunde släppa ut den.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.