Inte bara Charlie blev fin igår..

Godmorgon min vänner och bloggkollegor!
Det var inte bara Charlie som gjorde sig fin igår, nej jag passade faktiskt på att gå till en redigt barberare för att både bli rakade och klippt . Det här är första gången för mig så ni kan ju förstå att jag var lite nervös när han tog fram rakkniven, kändes lite i magen när han tog de första snitten för att frisera skägget. När han sen kom mot halsen så bet jag mig lite extra i läppen, men han var duktig så det hände inga missöden.  Kniven var nog hans bästa vän då han använde den för att göra rena snitt runt öronen och i nacken, är supernöjd med resultatet.
Allt det här bekostades av min underbara sambo som hade lovat mig en rakning hos en barberare, det var tur hon tvingade mig att göra det här för för hit kommer jag att gå tillbaka fler gånger för att både klippa och raka mig.

Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     10 kommentarer    

10 tankar om “Inte bara Charlie blev fin igår..

  1. Snyggt!!!

    Här i Turkiet använder alla kniven fortfarande, det så skickliga och det är häftigt att se! Riktigt hantverk ??

  2. Jag har haft samma frisör i snart 10 år. Trivs man så ska man fortsätta gå. Man måste unna sig och ta hand om sig själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *