Instagram + Partykungen = Union jack

filt-union-jack-1För en tid sen så var jag med på en kampanj på Instagram där jag skulle fotade mig själv med min blogg och en banner från Partykungen samt lägga upp bilden på instagram, igår fick jag jag mitt presentkort och jag passade då på att beställa en mjuk skön filt med Union Jack. Som de flesta som läser in blogg vet så älskar jag Storbritannien och synnerhet så det något speciellt med just flaggan, så nu har jag min egna filt som jag kan gotta mig under när kylan biter i en.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.