Inspiration till olika tatueringar

706px-Eye_of_Horus.svgSitter letar inspiration till olika tatueringar som ska var en del av min tatuering , jag hade tänkt gå på det egyptiska tema av två anledningar. Det ena är jag alltid har varit lockats av deras gudar, det andrar är att det finns något mystiskt och gåtfullt över den. Så Ankh korset med vingar är första delen som ska ditt sen ska vi få in Horus öga som är en fornegyptisk symbol för vaksamhet och gudomligt skydd, företrädesvis från Horus eller Ra. Men jag nöjer mig inte det utan jag vill även få in huvudena av Anubis och Horus, så med andra ord så kommer hela min vänstra arm vara täckt med egyptiska gudar och tecken.

Om jag kommer att ångra mig , det lär jag inte göra jag har haft så många år på mig att fundera ut på vad jag vill göra som tatueringar, att det skulle bli en sleeve hade jag redan ställt in mig på från början. Så svaret är nej jag lär inte ångra mig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Inspiration till olika tatueringar

  1. Hur många tatueringar har du i övrigt? 🙂

    Sv: Hm… hur pass kallt är det tempraturmessigt? Jo det verkar ju inte bättre, haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.