Insikt i livet

250435_10150187830620838_720915837_7078657_6449515_n_168561256_185516287

Kärleksrelationer är något som jag tycker är svårt, även andra relationer är svåra men just kärleksrelationer är svårt för mig. Det har tagit många år för mig att inse att det kanske är som ensam jag fungera bäst, det är är då jag mår som bäst. När jag är ute i skogen och går och kan vara för mig själv eller när jag sitter vid tv och se på serier.

Men säger ni nu du har ju barn och har ju varit gift, ja det stämmer och se hur det gick, nu lever jag i någon form av symbios med min dotter. Vi vet var vi har varandra och vi vet hur vi inte ska störa varandra, vi lever sida vid sida och pratar med varandra när det behövs och vi förstår varandra på ett ganska bra sätt. Klart det blir bråk men de vara oftast inte mer än ett par minuter.

Nu är det ju inte så att jag har tappat tron på kärleken, men är det meningen att jag ska leva med någon så kommer jag träffa den när tiden är inne eller när tiden är mogen.  Men i slutändan handlar det om VAD som GÖR mig lycklig,  insikten jag fick gör att jag kan finna ro i mig  själv och inte sträva efter ett sökande efter något som jag inte kan klara av som det ser ut nu.

Ibland kan det vara att man måste fråga sig själv, är jag redo för det här, klarar jag av en relation som läget är nu.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.