Inga fler gratisjobb för min del!

Inga fler gratisjobb för min del!

Det finns få saker som jag blir irriterad på , men det har hänt saker som gör att jag har beslutat att jag kommer INTE göra fler gratisjobb till någon. Jag har sett det som min vision att hjälpa och inspirera er,detta har jag många gånger gjort av ren snällhet och välvilja . Inte ett öre har ni behövt betala till mig.

Det tar ungefär två dagar att flytta och fixa till en blogg, detta är 16 timmar som jag lagt ner på en blogg helt gratis. 16 timmar som jag bokstavligt kunde lägga på annat än att hjälpa er. Detta gjorde jag för att vara snäll mot er, det hela slutade med mina 16 timmar inte var värda ett dugg för. Det hjälper inte att ni är tacksam nu längre, jag känner mig så utnyttjad av er.

Mitt förtroenden för människor har sjunkit ännu mer nu, jag kommer inte hjälpa någon mer nu utan betalning.

Betala först , sen kan jag hjälpa er.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     14 kommentarer    

14 tankar om “Inga fler gratisjobb för min del!

 1. Jag brukar hjälpa mina vänner med saker som hör till tex. wordpress (har använt mig av wordpress sen 2004 ungefär).
  Men aldrig att jag skulle lägga ner allt det jobbet på “folk” man knappt känner… nä, då får de nog betala en slant för att få hjälp.

  Jag är dock inte något proffs så skulle ju aldrig ta de summor som de som jobbar med det gör. Men även min tid är värd pengar 😉

  Stå på dig och låt ingen utnyttja dig och dina kunskaper.

  Ha det bra

 2. Mycket bra att du sätter ner foten, det du gör är som jag sa tidigare värt väldigt mycket pengar och det har du av din godhet gjort helt gratis. Bra skrivet!

 3. Trist när inte ens tjänster uppskattas.. Sen kan jag tänka mig att det beror på vem och hur frågan ställs.. Sen även vilket syfte man själv har.. Du som vill leva på dina sociala kanaler måste ju få in pengar på något sätt. Så att ge en summa för ett jobb är väl rimligt sen är det upp till köparen att acceptera eller inte.. Heja dig

  1. Här handlar det mer om att jag vill att det inte skulle var meningslöst , skiter fullständigt i pengarna. Men att låta mig lägga ner många timmar för att sen bara flytta tillbaka sin gamla portal är för mig nästen ett svek.

  1. Det gör jag, men för att få bloggare att förstå att man kan flytta och bli sin egen så valde jag att göra lite sådana här jobb gratis samt för att vara snäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *