Inferior – The Red Beast

565042Nu var det ett tag sen jag skrev en recension på en ny platta jag fångat upp, men den här gången så har inte jag fångat upp skivan utan den fann mig genom brevlådan, med andra ord så skickades den till mig av bandet.  Så vad är Inferio  för band? Plattan jag håller i handen är deras andra skiva och således uppföljaren till Unsolied, bandet hade sitt relese party på Heaven & Hell i Karlstad där de uppträdde med The Haunted.

Det här är nog det mest klassiska  thrash/death metal  som jag hört på länge och jag kan inte annat än säga att det bra och aggressivt, men nu ska vi vara ärliga . Vi  har hört det här förut och det är inget nytt, jag hade velat få en utveckling av thrash genen så den inte blir sönder körd. Det börjar bli så enformigt och tråkigt, det är hårt och bra men det ger mig ingen wow känsla. Det är ju inte så att jag får gåshud och känner att det här fan det bästa jag hört, nej det här är en bra och medioker skiva som inte ger mig något alls, lite plus för att jag gilla omslaget.

Hade det här varit för några år sen så hade jag nog get ett högre betyg än vad jag gör nu.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Inferior – The Red Beast

  1. Hej och tack för recensionen! Nej, ingen i bandet har skickat en skiva till dig för recension. Skumt att den hamnade hos dig.. Det ligger inte i vårat intresse att skicka skivor till personer som ger världens mest enformiga band (Volbeat) femmor! Vill vi ha sån kritik går vi till mormor. Men tack ändå!
    /Inferior

    1. Att Volbeat skulle vara enformiga tycker jag absolut inte att det är, sen att en del kan ha lite svårt för hans röst är en sak. Jag gillar skivan och det står jag för.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.