Imorgon släpps The Last Stand

Screen-Shot-2016-08-12-at-10.15.26

Imorgon släpper Sabaton sin nya skiva och jag är grymt taggad inför det här släppet som jag personligen tror kommer bli en ny era för Sabaton, det är här vi få se om de klara av att hålla kvar sin fans med det lite annorlunda sound som den här skivan kommer ha. Jag gillar det jag hört innan och är nästan säker på att jag inte kommer att tycka skivan är dålig utan jag är nog mest nyfiken och se vad de kan göra, men visst finns det en del tvivel men efter att hört låten Shiroyama så blev jag ännu mer övertygad om att det här är något stort och något otroligt som är på gång att hända.

Tro ni mig inte så lyssna själv och avgör?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.