Idag utsågs vinnaren av min tävling

Vinnaren av min tävling är utsedd och jag kommer med stor sannolikhet ha fler liknade tävlingar, den här gången var det mest ett försök från min sida. Jag vill se om det kunde gå att anordna en tävling på bloggen, resultat av tävlingen var mer än bra så det kommer upp fler som sagt va.

För er som inte fått ett mail från mig så kan ni alltid gå in och använda rabattkoden christer add9.se, den ger er 10 % på deras sortiment så varför inte surfa in njut av deras produkter.

Vinnare : Annika Larsson

Grattis

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tävlingar    Tagged , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Idag utsågs vinnaren av min tävling

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.