Idag sker det!


Idag kommer hantverkarna och sätter upp väggen, är hur spänd som helst över hur det här kommer bli. Kommer det blir som jag hade tänkt mig eller kommer det se helt jädra galet ut. Det här är frågor som jag har ställt mig både avigt och rätt, men jag är väldigt säker på att det kommer blir grymt bra då jag är nästan 100 % säker på vi har måttat rätt på allt.

Jag passade idag på att skissa om ritningen så ni kan se hur det kommer se ut när allt är färdigt, känns helt sjukt att för ett antal månader sen så satt jag med samma program och skissade. Då var det mer en dröm än en framtid,  nu står vi här mitt uppe i en renovering och det känns så  bra.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Idag sker det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.