Idag kom det lite produkter som jag ska testa

13844101_10154356314713571_40766605_o
Idag kom det lite produkter från Sliqhaq som jag ska test och skriva lite om, jag är mycket spänd på dessa produkter och först ut kommer att bli Headblade.

Headblade ATX Le-Black Rakhyvel är den senaste rakhyveln från HeadBlade. Till skillnad från tidigare hyvlar  så drar du hyveln med hjulen framåt. Du kan raka ditt huvud, skägg eller andra delar av kroppen. Till den följer det med en HeadBlade HeadSlick Rakkräm som är speciellt framtagen för rakning av ditt huvud. Rakkrämen är parfymfri och innehåller aloe vera som är lugnande och läkande samt menthol som har en kylande effekt på ditt nyrakade huvud.

Men jag fick även med ett skäggbalsamet Proraso Beard Balm ett balsam som lindrar klåda och irritation som ofta upplevs i början då man sparar ut skägg. Mjukar upp skägget och ger en viss smörjning och näring av både huden och skäggstråna.

Självklart så måste man ju ha en kam och en borste om man ska ha mustasch och skägg, så en smidig liten borste och kam från Proraso var ju självklar i det hela,  Nu ska vi testa det hela så besöka gärna sida ofta nu.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.