Idag firar vi min dotter..


Godmorgon mina vänner!
Idag är det en mycket speciell dag, min älskade dotter fyller 10 år, helt sjukt att hon idag går över från en siffra till två. Innan jag vet ordet av så kommer hon att vara 18 år, då står man där ganska snopen och undra vad tiden tog vägen.

Men idag ska hon få en massa presenter av oss, självklart kommer jag att fota när hon öppnar alla dessa paket. Bilderna kommer jag att göra en film med , det kommer bli en likadan film som jag gjorde till Annas son.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     29 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

29 tankar om “Idag firar vi min dotter..

  1. När man har barn märker man hur tiden går. Kom ihåg att det bara är de som blir äldre ? Min dotter fyller 20 år i år. Påstår hon. Själv kan jag inte förlika mig med det. Så fort har väl åren inte sprungit iväg?!

  2. Grattis! Tiden springer iväg…jag har en 10 åring hemma nu med….
    Som du skriver snart är de 18 år för att inte tala om när de blir tonåringar…det är ju runt knuten 😉

Kommentera