Idag började hon andra klass !

IMG_20160815_073639Helt jävla sjukt hur fort tiden går, idag började min dotter andra klass och jag bara känner hur åren går och jag vet inte vad som händer med min lilla tjej. Ibland vill jag att tiden stannar och hon bara är min lilla flicka, men även hon kommer att bli äldre och mer självständig. I år är det ett stor år för dem på som börjar andra klass,de får sova över på skolan. Jag tror inte man kan fatta hur stort det är för dem om man inte kan ser lyckan i deras ögon när de säger det.

Redan förra året så hörde jag ofta att jag var en pinsam pappa, men är det inte så att vi pappor och mammor ska var pinsamma och lite galna. Det kan även vara jag som har väldigt skums syns på det , men jag tycker om att vara lite barnslig och galen mot dem. Men jag är en otroligt stolt pappa som ser min dotter börjar andra klass och hur ser hur hon växer upp.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.