Ibland finns kärleken närmare än man tror!


Godmorgon mina vänner!
Idag är det tisdag, dagen bjuder på sol men ändå ganska kyligt väder. Jag ska snart dra till jobbet, men innan dess så ska jag skriva klart det här inlägget som jag har filat på i sömnen.

Kärlek är något viktigt som vi alla behöver, sanningen är att efter skilsmässan så har jag haft svårt att ta mig till det på samma sätt som innan. Jag var helt klart rädd, rädd för att bli sviken, rädd för att bli sårad igen. När jag sen träffade Anna som var jag nog till en början väldigt distanserad då jag var rädd, lekte hon med mig, vad såg hon hos mig.

Jag kan fortfarande vakna och vara rädd att hon bara stuckit, men ju längre tiden har gått så förstår jag att jag måste öppna upp mig och bjuda in henne i mitt liv. Vi är idag sambos och det känns oftast overkligt, men helt underbart. Vågar jag lita på det här idag, ja det gör jag trotts att jag ibland fortfarande inte förstår det. Jag är otroligt glad att hon orkade med mig i början med mitt velande och mitt distanserade sätt, det var bara mitt sätt att försvara mig.

När jag tänker efter så resonerade jag helt galet, vi skulle vara särbos i minst 2 år innan vi skulle flytta ihop, ha ha så blev det inte. Nu sitter man mitt uppe i en renovering som hon har pushat igång, det var inte en dag försenat.

Nu längtar vi nog mest till att första steget på renoveringen ska vara klar så vi kan börja på nästa steg.

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

3 tankar om “Ibland finns kärleken närmare än man tror!

  1. Så härligt för dig?
    Just nu är jag där du var innan: jag dejtar en kille, men är så sjukt rädd och jag är “på min vakt”

Kommentera