Ibland blir det inte så bra..

Ibland blir dagen inte redigt som man hade tänkt sig, den har gått åt skogen skulle man kunna säga. Tror jag råkade komma i konflikt med allt och alla idag, känns inte så jädra bra alls. Det värsta är besvikelsen jag själv känner för det hela, man känner sig så liten och ganska värdelös.

Det är precis det här som gör att jag försöker undvika människor så mycket som möjligt, det är inte värt att göra folk besvikna över en. Jag har problem med mitt humör och mitt temperament , det här är något som jag arbetar med dagligen för att tygla. Ibland men bara ibland brister det som bara den, idag var det en sån dag.
Det blev bara för mycket och jag orkade inte stå emot mer.

Det här blev ett lätta på trycket inlägg och det får ni leva med..

Postar i ADHD    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *