Ibland blir det bara fel!

Photo by Luca Bravo on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Igår blev det inte mycket skrivande alls här på bloggen, det beror på mycket på att jag haft annat att göra under dagen. Bland annat så försökte jag hjälpa Martin med hans blogg, den vill verkligen inte alls fungera.

Då hans blogg ligger på min server så kommer jag att plocka bort den och installera om  WordPress, vad som  hänt kan jag ej förklara. Det enda som som jag är helt säker på är att något på bloggen tar för lång tid på sig för att anropa servern.

Så för att göra det enkelt för oss så installera vi om det under dagen.
Så ett tips till alla som läser det här, gör en backup på din blogg!

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Ibland blir det bara fel!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.