I Wanna Rock

images (1)Fördelen med att var så pass gammal som jag nu blivit är att man kan se tillbaka på de band som formade mig redan från start till att lyssna på hårdrock, det bandet som fick mig att vilja skrika  “I Wanna Rock” , det var även det bandet som hade den tuffaste videon när jag var liten. Vem ville inte vara som de tuffa  killarna i Twisted Sisters, jag kan än idag minnas när jag första gången hörde låten “We’re Not Gonna Take It“och vi bestämde att det var just den här låten som vi skulle spela på på lekis. Det är inte många minnen jag har sen lekis , men det här är ett av dem och det var nog här grunden las till att jag skulle börja lyssna på hårdrock.

Ni undra nu varför jag skriver om just det här bandet, det är mycket för att jag såg filmen “We Are Twisted F—ing Sister” där man får följa dem från starten 1972 fram tills deras skivdebut och hur mycket de fick jobba med sin image och motstridigheter innan de blev det band vi alla minns från 80 talet. Har ni inte sett den så tycker jag absolut ni ska se den, för er som har Netflix så finns den där att se. Se den och ni förstå hur stora de egentligen var, och hur stora de blev utan skivkontrakt.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.