I samarbete med Parykungen och Adrecord

img_20161007_162831

I samarbete med partykungen och Adrecord har jag nu varit med på min först Instagram taggning där man får lite pengar om man taggar partykungen och Adrecord, som bloggare så tar man alla möjligheter att synas och höra. Ibland känns det som att som att just bloggandet är den lilla delen av att vara bloggare, den större delen är att leta möjligheter att synas eller höra. Ju fler följare man har på Intagram eller Facebook desto större blir man.Detta är ju självklart inte 100 % sant utan det är en sanningen med modifikation, jag se mig själv inte som någon större bloggar och jag kommer troligen inte heller bli någon stort namn men sen gör jag inte en massa saker för att synas heller. Jag tycker jag gör en del men långt ifrån så mycket som jag borde göra för att just synas mer, troligen kommer jag inte heller gör det heller utan jag stanna här i skuggan och blogga.

Men i samarbete med Partykungen och Adrecord gjorde jag faktiskt denna sak på instagram, sånt här kan jag tycka är relativt kul och underhållande.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet, Tävlingar    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.