Hur var filmen Doctor Strange ?

doctor-strange-city-bending-179855Stephen Strange var en världsberyktad men egoistisk neurokirurg tills han skadade sina händer i en bilolycka. Deprimerad och sökande i världen efter ett botemedel stöter Strange på en eremit, kallad “Den forne” i Himalaya. Efter ett djärvt försök att konfrontera Den fornes förrädiske lärjunge, Baron Mordo, som senare blev en av Stranges ärkefiender, lär Strange sig att hantera den mystiska kraften.

Som Den fornes lärjunge möter Strange den övermänsklige Nightmare, liksom andra mystiska motståndare och även till slut sin framtida ärkefiende: Dormammu, en krigsherre från en dimension kallad ”Mörkrets dimension”. Strange får hjälp av en namnlös flicka, som senare visar sig vara Clea, Dormammus brorsdotter. När Strange hjälper den försvagade Dormammu att driva ut de härjande monstren, Mindless Ones, och skicka tillbaka dem till sitt fångenskap, tillåts han att gå utan strid.

Jag blev mycket glatt överraskad av filmen och framförallt gjorde den här filmen sig så jädra bra i 3D, hela storyn känns nästan som att den skulle vara uppbyggd just för att ses i 3D. Filmen kändes mycket kortare än den var och det kändes som att tiden bara flög förbi, jag han ju knappt sätta mig i biografen förrän den var slut. Men en blandning av visuella effekter och humor så fick de publiken att både njuta och skratta.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.