Hur ser vår framtid ut som bloggare?

Photo by Eric Didier on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Nu är det inte lång tid kvar tills julafton och den härliga ledigheten, men är vi bloggare lediga? Egentligen handlar det väl mer eller mindre på  hur du definierar ledig , personligen kommer jag nog inte kunna låta bli att skriva dagligen då det här är det jag vill jobba med. Nu när vi ändå är inne på ämnet så skulle jag vilja så slå ett slag för framtiden,hur tror ni att 2018 kommer att se ut för oss som jobbar med sponsrade inlägg?

Har ni själv någon tanke om det hela, eller låter ni bara dagarna gå och hoppas på det bästa. Mina tankar på det hela är att det kommer blir en uppsving och vi kommer få mer att göra, konkurrensen kommer bli hårdare. Vi kommer att få prestera hårdare för att få uppdragen, men vi kommer även kunna kräva mer av våra kunder.   Detta är bara mina egna tankar, vi kan bara se hur framtiden ser ut för oss. 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Hur ser vår framtid ut som bloggare?

  1. Jag brukar skriva några gånger i veckan, ibland lägger jag ut några bilder. Något recept brukar jag också ta med ibland.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.