Photo by Helloquence on Unsplash

Förväntningarna var höga och jag hade nog lite för höga krav på mig själv när jag skrev högskoleprovet, känslan när jag skrev det var bra.

Men hur presterade jag?
Sanningen ska sägas att jag blev besviken när resultat kom, hade hoppats på att nå lite högre än vad fick. Men jag gjorde det och det är jag fullkomligt nöjd med, det handlar nog mer om att jag satte för höga krav på mig själv.

Lite förklaring kan här på sin plats ?
2.0 är max poäng på de fyra delar man gör, medel i år var 0.8 och jag hade 0.4 . Jag hade satt kravet på mig själv på 0.5 – 0.8, så när man fick svaret idag så blev man ju lite besviken helt klart. Men som jag skrev innan så har jag nu gjort det och det är jag nöjd med , det är en lärdom rikare i livet.

Skulle jag göra om det ?
Troligen inte , men skulle jag göra det så skulle jag vara mer förbered.

Vill säga ett stort grattis till min sambo som kom upp till 0.65 av 2.0 , det är redigt bra och det ska hon vara stolt för.