Hur påverkad är jag av Covid-19

Hela den här processen med Covid-19 har påverkat mig mer än vad jag skulle vilja erkänna, jag känner att även om vi inte sitter i karantän så är jag begränsad. Vilket är ganska  lustigt då jag inte gör så mycket annat annars heller, men troligen är det så att när man helt plötsligt måste begränsa sig så känner man sig mer låst än vad man egentligen är. Bara det att vi måste läsa hemma hela tiden, det känns surt trots att vi har bra lärare som gör allt för oss. Fördelen är att läxorna blir våra lektioner och vi hinner med en del om vi är disciplinerade, men man detta gör också att man känner sig instängd och begränsad.

Påverkan
Hur påverkar det hela mig kan man tror, jag är avsevärt mer irriterad och rastlös. Känns som jag håller på att explodera, blir irriterad av småsaker och tappar lusten för att göra saker. Det blir lite som “Vad är det för mening”, självklart är det ju just därför man ska göra saker. Man vill slippa tänka och grubbla, för grubbla är det något jag gör mycket. Jag är lite av en expert på den fronten. Vilket inte alltid är det bästa, nu är det verkligen inte det kan man ju säga. Hade jag varit ensam så hade detta nog påverkat mig mer, så att ha Anna och barnen här gör otroligt mycket för mitt mående, evigt tacksam att de orkar med mig och mina problem med det här.


Åtgärd
Min blogg ,bloggen har alltid fungerat som en plats där jag kan skriva av mig och faktisk vara mig själv. Sen att jag tjäna en lite slant på det hela är bara en bonus,det ger än lite sporring att fortsätta blogga i framtiden. Men jag gör en del annat med för att inte grubbla, gå promenader med vår hund, se på film och geocacha i skogen. Dock lite tråkigt att vi snart tagit alla i Ronneby, bara några få kvar och resa vill vi inte som läget är nu. Dels för att det inte finns pengar till det men även på grund av Corona.

Hur gör ni för att hantera hela den här situationen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.