Hur går det med min träning ?

Under november och december har jag försökt träna regelbundet men det går mycket trögt men jag hade tänkt försöka göra ett ryck och komma upp i flåset igen, det är inte lätt att träna regelbundet när man dippar som jag har gjort under hela november samt fram till skrivande stund. Samtidigt vet jag att det är precis det här jag behöver och det är väl det som gör mig mest irriterad, men som jag skrev innan så kommer jag ta tag i det här igen så jag kommer upp i flåset igen. Det är det här jag behöver och jag ska ge det allt.

Nya skor ska inhandlas , ett par med mjukare sula och med en bättre passform för mina fötter. Det får kosta en slant men det lär bli bra..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.