Hur du får följare!

Det här med att få följare och att får besökare till sin blogg, det är inte alltid det lättaste och man får kämpa varje dag för att få upp något intressant eller bara något lite som får folk att vilja läsa. Som nu läser ni det här troligen för att skrev en överskrift där det stod “Hur du får följare?“, trogen kommer ni nu att sluta läsa och svära något om att det var inte alls det här jag trodde inlägget skulle handla om.

Men sanningen är den att jag visade precis nu hur lätt det är att få folk att besöka din blogg med en enkel titel, men hur får man då dem att stanna och vilja komma tillbaka. Det är här som vi alla har ett problem, man måste ha en återkommande tråd i sina inlägg, jag valde att inte fokusera på min diagnos utan på mina intressen. Klart att de påverkas av min diagnos men fokus skulle inte vara på den utan på shopping och tatueringar samt min förkärlek till nästan all musik.

Vet dock inte om jag har fått det att fungera då jag har som många andra väldigt många besökare men inte så många som är återkommande, detta tycker jag är ganska tråkigt men det ger mig ändå en utmaning att skriva något ännu bättre och hela tiden testa mig fram.

Det finns en massa olika ställen att lägga upp sina bloggar på och försöka få följare där igenom, men jag har märkt att det är svårt där med.

Så vad ska man göra då?
Ihärdighet och det belöna sig tillslut, tror mig då jag startat många sidor och andra ställen innan jag började fokusera på min egna blogg. Efter år av slitande så har jag lärt mig att det är nötande och nötande som ger resultat, synas överallt så till slut så får man både följare och besökare.

Redan här har jag nu förlorat besökare, varför tror ni det? jo inlägget blir för långt och har för mycket text. Så ännu en gång har jag bevista något för er mina läsare.

Ni som har läst ända ner nu, grattis ni har just nu läst en informativ text om hur man både sak göra och inte göra för att få följare.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     5 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

5 tankar om “Hur du får följare!

Kommentera