Hur blev det med min adventskalender?

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Jag brukar göra en adventskalender varje år som jag delar på bloggen, även det här året hade jag tänkt göra en som ni skulle få ta del av. Men tyvärr så fanns det inte den tiden att göra den på bloggen så det kommer att bli en något simplare kalender på Instagram i år. Den kommer även att delas på min facebook sida.

Gå gärna in och följa mig på Instagram och Facebook så ni inte missar årets adventskalendern.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto    Tagged , , , ,     10 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

10 tankar om “Hur blev det med min adventskalender?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.