Hur är det att jobba som influence?

Hur är det att jobba som influence?
Den här frågan får jag relativt ofta,jag har egentligen inget bra svar på det här. Till en början så skulle jag vilja säga att det är ett jobb som kräver väldigt mycket engagemang av dig som bloggare, man kan inte vakna en dag och säg att nej jag har inte lusta att och absolut ingen inspiration idag. Nu menar jag inte att man inte kan får må dåligt , absolut inte för det gör vi alla och även vi behöver en paus i det vi göra. Ladda våra batteri så vi orka med att fortsätta.

Det finns dagar då jag känner att jag inte orkar lägga ner den här tiden, men sen rannsakar jag mig själv och inser då att jag faktiskt är bra på det här. Det är det här som jag kan, det här är ett jobb som passar mig som person.

En fråga jag ofta får är om jag tjänar pengar på att skriva?
Svaret är ja, dock är det inte alla inlägg som betalas. Ytterst får av de inlägg jag postar tjäna jag pengar på, men det är tillräckligt för att min blogg ska kunna betala sig själv och att jag kan ha lite över. Mitt mål är att kunna leva på det.

Vill du som läser det här tjäna pengar på din blogg!
Detta är inget man gör över en natt, det har tagit mig tre år att komma hit där jag är idag. Visst har jag fått småslantar för de andra sidorna jag drivit, men det är mitt slit med den här bloggen som har gjort det att jag kommit så här långt. Du får vara bered på att lägga ner många timmar på din blogg dagligen, framförallt så måste du älska att skriva.

 

Lycka till!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg    Tagged , , , ,     13 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

13 tankar om “Hur är det att jobba som influence?

  1. Himla bra inlägg! Jag tycker också att det är svårt att förklara, men det är också det att personer som inte bloggar typ… aldrig kommer förstå känns det som. Jag har nog inte som mål att leva helt och hållet på min blogg, men det är en härlig inkomstkälla som adderar en del till varje månad. Och det är ju roligt!

  2. Bra skrivet. Hoppas jag kommer kunna leva på det delvis framöver. En dröm hade varit att tjäna på det mer nu när jag går hem mammaledig ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.