Hemkomna från Olofström!

Photo by Sweta Meininger on Unsplash

Godmorgon min vänner och bloggkollegor!
Nu är man hemma och slipper skriva inlägg från mobilen, det går att göra det men det är inte så lätt som det verkar. Helgen har varit redigt bra och jag har fått en välbehövlig vila, nu kan jag ta tag i veckans bloggande.

Vet att jag har minst några timmar jobb idag innan jag ska iväg på ett möte, sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

Vi var på julskyltning igår, ja den i Olofström.
Det var faktiskt inte så mycket som jag hade trott, det var ganska torftigt måste jag säga. Men måste säga att det ändå var kul, vi fyndade en del julgrejer (precis som vi behöver ha mer julgrejer). Barnen älskade det här och det är det viktigaste helt klar, det är ju för dem som man gör det.

Nu är det redigt tomt här när de åkt till sin pappa respektive mamma, det är den stora nackdelen med att ha delad vårdnaden. Det blir som tomt den veckan när de inte är här.

Glöm inte bort att följa mig på Facebook eller Instagram för att inte missa min adventskalender!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , ,     18 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

18 tankar om “Hemkomna från Olofström!

  1. Kan tänka mig att det känns tomt när barnen är hos sina andra föräldrar.. Men desto roligare när ni ses..

    Låter som en spännande bloggdag.. ?

  2. Får hålla med om Julskyltningen, här i Ronneby var det lika dåligt. Men men, det var skönt att komma ut och få lite luft. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.