Helgen i Växjö

img_20160923_150227Jag är nu hemkommen från Växjö och har haft en helt fantastik helg med mycket skratt och en del allvar, men det mest handlade om att må bra och kunna ladda batteri för kommande vecka.

Vi har faktiskt inte gjort så där jättemycket mer än ätit gott och bara umgåtts och även spelat lite spel, ibland behöver man ha de här helgerna bara för att kunna orka vidare med nya energi.
Testade förövrigt riktigt heta chips som brände redigt mycket på tungan, ett mer utförligt test på det kommer om några dagar. Ska dock säga att det kände redigt mycket och jag fick ont i magen av dem så jag rekommenderar inte dem för folk med samma mage som jag har.

Min rygg fick en del stryk då jag sov på soffan med bara filtar , det brukar inte vara farligt att sova på soffan annars men när ryggen redan mår dåligt så är det inte att rekommendera att sova så.

För er som följer mig på instagram så har ni nog sett en del bilder från helgen..

Bild bomb

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Helgen i Växjö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.