Hej vad det går!

Oj nu händer det grejer med en faslig fart, det går så fort att man knappt hinner med att tänka. Anna har rivet ner tapeter , det har spacklats och snart ska vi börja på med att måla taket. Vi såg att det behövdes det med, lika bra att göra det ordentlig när man ändå gör det.

Det här med att renovera lägenheten är både ansträngde och jobbigt för mig, har jättesvårt när det blir stökigt runt omkring mig även om jag vet att det bara är temporärt. Visst är jag glad att det blir gjort det får ni inte tro något annat, det är inte en dag försent att det här blir gjort. Bjuder på lite bilder från hur det ser ut just nu.

Tapeten satt inte speciellt bra, den bara ramlade ner..

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Hej vad det går!

  1. Sv: Tack för peppen! Du kommer också fixa! Oavsett hur man ser ut, så är man ju fin som är, men det är det där att må bra av att väga det man gör, lite eller mycket. Ja du förstår vad jag menar 🙂

    Ja det där med att renovera tar på ens psyke. Jag tycker packningen av vårt hem nu tar på psyket haha!

    Hoppas du har en bra helg! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.