Harembyxor är det unisex?

Harembyxor är det unisex, eller är det bara kvinnor som kan bära dem?

Nej i dagens samhälle så anser jag att både män och kvinnor kan bära dessa byxor, kan sägas att jag själv har ett par blåa som jag tycker är hur sköna som helt. Använder dem flitigt när jag meditera här hemma.

Ska sägas att om man håller på med yoga eller meditation så är dessa byxorna helt grymma att använda, man känner sig otroligt ledig och fri i dem. Varför skriver jag då om det här, troligen hänger det ihop med att jag tycker män är vågar klä sig utan för normen. Visst har jag inte hundra procent rätt i den här frågan , men till en viss del har jag rätt då det faktiskt sällan finns snygga och annorlunda kläder för män.

Så med det här inlägget så vill jag även ni kvinnor ta en funderare, Hur reagera ni när ni ser en man med harembyxor eller med en sarong?

Postar i Människor    Tagged , , , ,     11 kommentarer    

11 tankar om “Harembyxor är det unisex?

  1. Här i Turkiet har alla haremsbyxor, både män och kvinnor. Kvinnornas är ofta mönstrade med blommor osv och Männens är enfärgade gråa eller svarta:)
    Här kallas de för salvar… så klart killar kan ha dem oxå 🙂

Kommentera