Har ni gjort högskoleprovet?

Bild från Logio

Jag har aldrig skrivit högskoleprovet, vet ej egentligen varför jag aldrig gjorde det men jag tror det beror på att det troligen skulle vara för svårt för mig. Jag skulle känna mig som en redig förlorare, men det beror nog mest på att jag alltid har så höga krav på mig själv. Men jag kanske skulle göra det bara för att kunna stryka av det på min lista över saker man borde göra.  Om inte så hade det nog varit kul att testa och se hur mycket man faktiskt klarade av på det.

Logio är en tjänst där man kan öva inför högskoleprovet online, nej det är inte att fuska utan det är en kurs inför högskoleprovet. Allt det här är framtaget av gymnasielärare med en kombination av tidigare högskoleprov och nyskrivna uppgifter.

Så har ni gjort högskoleprovet?

Postar i Sponsrat    Tagged , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Har ni gjort högskoleprovet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *