Har ni ett ett kreditkort?

I samarbete med Alltomkreditkort.se

Vi börjar den här morgonen med att skriva lite om det här med kreditkort, det här är ett ämne som kan bli väldigt känsligt har jag märkt.

Har ni ett ett kreditkort?
Det kanske inte är så många som har det idag, det beror oftast på att krediträntor är så pass höga att det är svårt att hålla reda på innan räntan skenar iväg.
Men det finns ett bra sätt att hålla reda på vilka av alla kreditkort som har lägst ränta och som passar just dig, surfa in på Alltomkreditkort.se så får ni en ganska klar bild på vad som passar just er. Nu förespråkar inte jag att man ska ha kreditkort men ibland när man jobbar som Influencer så kan man behöva täck upp mot slutet av månaden.

Alla vi som jobba inom det här området vet att det ibland kan vara lite svårt att få pengarna att räcka i slutet av månaden, men för det ska man ju inte var dum och ta det kort med högst ränt. Man ska tänka till lite så att man väljer ett kort som passar din ekonomi. En saka man bör tänka på är ock att att alla kreditkort har högränta. Men ibland måste man ta till det lilla kortet för att täcka upp sin ekonomi, hur många som läser det här har egentligen ett kreditkort eller funderar på att skaffa ett?

 

Postar i Sponsrat    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

2 tankar om “Har ni ett ett kreditkort?

Kommentera