Har du vad som krävs?

Photo by Charles Koh on Unsplash

Hur går man från att blogga på hobbynivå till att det blir ett jobb, det här är nog en av de svåraste sakerna att göra. När ska man våga släppa taget och låta hobbyn blir ett jobb, det finns nog inga lätta svar på det här utan det är nog lite av en  avvägning som man måste göra.

Dessa frågar kan du ställa dig ?

Finns det en chans att jag kan leva på det här? Det här är nog den första frågan du måste ställa dig.
Vill du verkligen jobba med det här? Det är den andra frågan du måste ställa dig.
Är du bered på att bli din egen och vad det innebär? Tredje frågan du måste ställa dig.
Är du tillräckligt disciplinerad för att jobba som din egen? Fjärde frågan du måste ställa dig.

Är svaret ja på dessa så fyra frågor så kanske du kommer att klara dig som influencer, det är nämligen en hård bransch och det kommer krävas mycket av dig.  Konkurrensen är stor och det finns många som vill samma som du, företagen har krav och dessa krav måste följas annars kan det bli stora problem för dig.

Har du vad som krävs?

16 thoughts on “Har du vad som krävs?

  1. Bra och viktiga frågor att ställa sig själv innan man gör det hoppet. Mina svar är ja på allt, men det känns för långt borta för min del. Jag lyckas liksom inte få till det att ägna mig den tiden till bloggen som jag gärna hade önskat pga mitt heltidsjobb som tar mycket av min energi.
    Jag vet inte hur man lyckas ha ett heltidsjobb och vara såpass aktiv på bloggen på samma gång 🙂

  2. Jag har garanterat inte vad som krävs för att bli egen och tjäna på bloggen. Men blir så imponerad av dem som faktiskt har det som arbete och klarar av det. ☺

    1. Jag svarade ja på alla punkter, jag hade ett heltidsjobb som tyvärr tog tog slut då företaget gick i konkurs. Då la jag all min tid och kraft på bloggen..

  3. Så sant det du skriver! Frågorna är typ precis det som jag har tänkt på också, det tar stor del att vara influencer. Superbra inlägg!!

  4. För mig är bloggen en ”dagbok” och ett media för hålla familj och släkt och vänner uppdaterade 🙂 Så inte mycket jobb här inte 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.