Händelse som gör mig så varm

blommaDet finns få saker som berör mig så mycket som när man görs in plikt och man blir bemöt med ett leende , det är då man inser att man valt rätt ställe att vara på och verka. Händelsen jag tänker berätta är så varm och så underbart att jag känner att jag måste skriva om den.

Jag jobbar på  Silverforsens Kaffestuga och justa igår så serverade jag våfflor och jag plockade lite disk , det är lite sånt man får hoppa in och göra när man jobbar på ett litet ställe. En äldre dam med vad jag förmodar var hennes handikappade dotter kok in och skulle ha lite fika och glass, Dottern ville ha en glass och cola och mamman en våffla.  När våfflan var klar så gick jag son vanligt ut och serverade den och den äldre dammen undrade var kaffet var och jag svara att den finns i loggian men att jag kan hämta det och ett glas till dottern.

Sagt och gjort så gjord jag det och kom tillbaka till dem med det, då räcker dottern fram handen och ger mig en 10 i dricks för att jag hade gjort det. Jag svarar att det är klart jag inte ska ha det för att jag gör min plikt. Jag skulle visst ha det och så log hon med hela ansiktet.

Tack säger jag de gjorde hela in dag …

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.