Hälsokontroll genom blodprov

 I samarbete med Medisera 

Jag älskar när allt går smidigt och enkelt så när jag läser om Medisera som har hälsokontroll genom blodprov så blir jag väldigt nyfiken, vad är det här och hur fungera deras tjänst. Är den så bra som man läser på sida, är den så smidig som man kan läsa. Det här ska jag ta reda på nu i detta inlägg. Dock ska jag klargöra för er att jag inte har på något sätt testat tjänsten, utan det är en kort redogörelse över att den finns och hur den fungera. 

Till en början har tjänsten en del olika paket man kan välja mellan, vilket är väldigt bra då det finns olika prisklasser. De olika paketen omfattar olika prover, de kollar med andra od på olika saker i de olika paketen. När du valt paket och betalat så ska du leta upp närmaste ställe att ta dessa prover. Det finns en lista på vilka som ligger närmast du bor, om jag skulle göra det så skulle det var i Malmö.  Lite långt för mig att åka för att ta ett blodprov. När du väl sen tagit dig tiden att ta detta blodprov så är det bara att logga in på mina sidor hos Medisera och se sina svar på proverna. Visar det sig att proverna är gravt avvikande så kommer en läkare att ringa upp dig.

Detta låter ju hur smidigt som helst om man får tro deras sida, jag har som sagt va inte själv provat det så jag kan inte svara på hur smidigt det är praktiken. Dock görs dessa proverna av legitimerad läkare och med klinisk standard i samarbete med bl.a. Karolinska Universitetslaboratoriet. Detta känns otroligt betryggande om jag nu skulle välja att vilja testa deras tjänst någon gång, med tanken på att jag är skeptisk till sådana här tjänster. 

Postar i Livet, Samarbeten    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Kommentera