Grillning i Kallinge


Vilken dag det har varit idag , den har varit helt perfekt på många sätt, dels så fick jag alla min tvätt klar så det känns skönt. Vi gick efter att tvätten var klar upp till Kallinge, väl där så har vi gjort i ordning altanen så man kan sitta ute och gotta sig nu när värmen kommit.

Det har varit så varmt idag att vi inte varit så hungriga så när det väl började kyla på satte vi igång grillen för att grilla lite kött, det blev kycklingspett med pommes. Kan säga att just då var det helt sagolikt gott, till och med lilla Charlie fick sig ett spett med pommes.

Vad har ni gjort denna varma dag?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Grillning i Kallinge

  1. Vad mysigt 😀
    Jag jobbade i förmiddags, sen blev det frukostdejt med en vän och hennes barn, efter det blev det Väla en runda för att hämta ut Caspers ADHD medicin samt veckohandla på willys. När jag kom hem så tvättade jag och ikväll var jag och Casper i stan och åt med en vän och hennes son 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.