Golvvärme med fokus på komfort

I samarbete med Ebeco

ebeco

Det är vinter här nu och jag känner att det hade varit skönt med varma golv, för är det något som man känner av när man sitter vid en dator är att det är kallt på golven. Nu kanske det främsta är badrum som man brukar ha värme i golvet, men visst hade det varit skönt att ha det så man kunde reglera det i hela lägenheten. Det kanske må vara en dröm, men som programmerare är det väldigt lätt att bli frusen när man sitter stilla en längre tid.

Ebeco har en mängd olika värmegolv, allt från det som man ska i badrum till de som man ska ha under tunnare golv som laminat. En stor fördel med deras golv är att de är försedda med Wifi.

Deras koncept WiFi READY gör så att den som  ska installera golvet  en unik möjlighet att kunna erbjuda en flexibel och komplett golvvärmelösning till sina kunder. Det ger dem nämligen kunden friheten att välja. Ett golvvärmekit – med eller utan wifi.

Golvvärmen styrs med termostaten EB-Therm 500. Termostaten är mycket enkel att hantera och installera. Med sin tydliga uppstartsguide och menysystem underlättar den för både den som installera golvet och för den som ska skall använda den. “ 

Kan ni tänka er hur skönt det hade varit att kunna styra golvvärmen med mobilen, sitta i sovrummet och sen ställa in att i arbetsrummet ska det vara varmt och gott. Eller varför inte ha ett varm och gott golv när man går upp på morgonen, eller toan. För visst har vi alla önskat oss att slippa frysa morgonen när vi går upp, för om vi ska vara helt ärliga så är det otrolig lyx att få ha ett  varmt golv på vintern. Med andra ord så är det här golvvärme med fokus på användarens komfort.

Postar i Renovering, Samarbeten    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *