Godmorgon, vad ska ni göra idag?

Bild lånad från google, modifierad av mig..

Godmorgon
Idag är det tisdag och det här är en bra då då det är dagen efter måndagen, måndagar är dagar som jag absolut inte tycker om. Men igår var det ändå en hyfsad måndag, beställde en ny tavla till vardagsrummet som jag blev helt förälskad i.

Vad ska ni göra idag?
Själv ska jag jobba fram till 12, sen blir det nog en runda till Lidl för att kolla på en sak som jag fann i deras reklamblad igår. Tycker faktisk man kan hitta en del intressanta saker där, så man ska inte underkatta ett ställe för att det är billigt.

Bjuder på lite fin morgonmusik….

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

En tanke om “Godmorgon, vad ska ni göra idag?

Kommentera