Godmorgon underbara måndag

Måndag idag och jag vaknade med värdens ryggvärk, det är inte kul alls det här, har problem med min rygg till och från hela tiden nu. Klart det blev bättre när jag tränade då stärkte jag ryggen bra, men den senaste tiden har jag inte haft ork eller lust att gå ner ditt och träna. Vet att det bara är att ta sig ner och göra det men det har inte funnits den motivation alls den senaste tiden.

Så vad händer idag för er, själv står det tvättning på schemat. Man tror inte det blir så mycket tvätt på en vecka men det blir det helt klart, det är nästan så man blir rädd och undra om den där tvätthögen växer av sig själv för man själv använder ALDRIG så mycket kläder. Visst är det lite så ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.