Godmorgon mina vänner..

Snart åker jag på Malmö Garden Show 2017 | Foto: Christer Holm

Godmorgon mina vänner.
Idag vaknar man av att det är väldigt dimmigt ute, det är nästan så man inte ser handen framför sig. Det blir nog bättre under dagen , vi vill ju ha värme nu och inte en massa kyla.

Idag ska jag jobba några timma sen blir det en fika med J, det blir att göra det här medans dottern är i skolan. När hon sen slutat så blir det en långpromenad upp till A för att hjälpa henne plocka lite i lägenheten. Det finns en del att göra där så hon lär nog ha en massa att göra, måste även lösa ett det stora i-landsproblemet, hur ska jag kunna blogga på ett smidigt sätt när jag är där.

Finns större problem i livet men det här känns ganska viktigt för mig.

Hur ser er dag ut ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Godmorgon mina vänner..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.