Godmorgon denna soliga onsdag


Godmorgon denna onsdag som är dagen innan avslutad tävling här, ja det är redan den 19 april. Imorgon kommer är sista dagen att tävla om ni nu har missat det.

Lite reflektioner över mitt inlägg igår om att tappa kontroll, det lär nog värre än var det var. Men sanningen är den att det är jobbigt när saker förändras hit och dit. Förändringar kan oftast vara väldigt bra, samt leder det oftast till något mycket positivet. Det är nog mest resan dit som är jobbig, det är nog det som jag menar med att tappa kontrollen.

För hur man än vänder och vrider på det så har det hänt mycket i mitt liv på några månader, det är till det positiva men jag är livrädd att det är för bra för att vara sant. Lite att tappa kontroll över det trygga liv man har, för jag var väldigt trygg i min tillvaro innan jag träffade A. Det var nog nästan så att jag var för trygg, lite att bakom min sköld kan ingen nå mig.  Att släppa in A i mitt liv var något stort , det är även det bästa jag gjort.

Man måste våga släppa kontroll ibland, det är det som skrämmer mig att göra.

 

Postar i ADHD, Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *