Godmorgon denna fina tisdag

Godmorgon denna något fina tisdag.
Idag är det sista tisdagen den här månade, hur fira man det? Jo man äter på Burger King efter jobbet, nu vet jag egentligen inte om det är så mycket av att fira men idag är en sån där dag då jag inte palla med att ställa mig att laga mat.
Den riktiga sanningen är den att jag hinner inte då jag och A ska iväg direkt efter jobben för att kolla på ett hus, det är ganska stort för oss det här att aktivt kolla på ett större boende för oss.

Vi har kollat på en del hus men alla har haft för mycket brister samt så har det varit allt för mycket att göra på dem för att det ska vara en lönande affär för oss,  det här huset är ett som ser bara ut dock är vi nyfikna på var de säger om det.

Ja nog om det.

Hoppas ni får en fin tisdag .

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr, Livet    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Godmorgon denna fina tisdag

  1. Lycka till med hus tittandet 🙂 själv sitter jag nu och väntar på att få komma in till tandläkaren 🙁 inget jag ser fram emot hehe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.